Massages

Ayurvedische kruidenstempel massage

Tijdens deze ayurvedische kruidenstempelmassage, die oorspronkelijk uit Thailand afkomstig is, kun je een uur lang heerlijk ontspannen.

Lees meer over Ayurvedische kruidenstempel massage

Hotstone massage

Zoals het woord al zegt, is een hotstone massage een massage met warme stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt rond de 40 – 45 graden.

Lees meer over Hotstone massage

Ontspanningsmassage

Een heerlijke massage in rustgevende omgeving. Met deze ontspanningsmassage komen je spieren en lichaam op een vriendelijke manier tot rust. Een ontspannen lichaam zorgt ook voor een mentale ontspanning en heeft stressreducerende werking.

Lees meer over Ontspanningsmassage

Hoofdpijnmassage

Veel mensen hebben te kampen met hoofdpijnklacht. Spanningshoofdpijnen en migraine komen geregeld voor.

Lees meer over Hoofdpijnmassage

Acupressuur

Acupressuur, of drukpuntmassage

Lees meer over Acupressuur

Therapeutische massage Rugklachten

Veel mensen hebben last van rugklachten, denk hierbij aan Lumbago, Hernia of Ichias. Massage kan hierbij verlichting geven.

Lees meer over Therapeutische massage Rugklachten

Cupping

Cuppingmassage wordt verricht met bokaaltjes die vacuüm worden gezogen. De huid verkleurt van licht rood tot donkerpaars en de doorbloeding wordt optimaal. Met de vacuüm gezogen bokaaltjes wordt gemasseerd.

Lees meer over Cupping

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een vorm van lichaamswerk waarbij je lichaam in beweging wordt gebracht met ritmische en wiegende bewegingen die in elkaar overvloeien.

Lees meer over Holistic Pulsing